En drøm har gått i oppfyllelse.. Jeg har fått jobb som Terapeut/klarsynt/healer.. i den alternative-spirituelle verdenen- universet har endelig gitt meg det jeg har bedt om hele livet..

Når jeg skriver dette, føles det faktisk helt uvirkelig. Når jeg fikk spørsmålet om jeg kunne tenke meg denne jobben, ble jeg veldig glad og trodde nesten ikke det var sant.. At jeg sitter her i dag og kan fortelle dere at jeg har fått jobb av Michael Winger, er en ære. At han viser den tilliten til meg, skal jeg aldri glemme. Og er evig takknemlig for denne sjansen.

For dere som ikke vet hvem Michael er, så kort fortalt, er han kjent fra Kino dokumentarfilmen: Jeg ser deg. Han vant jakten på den 6 sans, i 2001, er kjent fra åndenes makt på tv Norge, stifter og lærer på jeg ser deg akademiet. Politiker i helsepartiet, samt at han har gitt ut flere bøker.

Trykk på bildet for og bli videreført til traileren på kino dokumentaren hans.

thumbs

Jeg har siden jeg kan huske, vært annerledes.. og dette med og se ting, fra tidlig barndom, er noe som kom naturlig for meg.. jeg kan huske langt tilbake i tid, det startet med drømmer som gjentok seg gang på gang, dette var nokså en forferdelig drøm som stadig kom, og jeg var ikke mer en rundt 8 år da disse drømmene begynte for fullt og komme oftere og oftere. Jeg har alltid drømt veldig mye, jeg husker drømmene mine godt, og har ofte deja vu.

Jeg har ofte symbolske, sterke drømmer. Drømmene har beskjeder til oss, og kan faktisk være med på og heale oss, om vi går igjennom mye smerte. Jeg har utallige ganger våknet av at jeg gråter, en sørgelig vond gråt. Dette er med på og befri vonde følelser fra underbevisstheten, og smerter som har satt seg i kroppen pga traumer, og vonde opplevelser. Dette temaet med drømmer, kan skrives om i evigheter, så det får bli med dette nå.

En annen verden befinner seg i dypet av universets gater, og alt har en sammenheng og betydning.

Mystikken i verdens historien og universet har så mange spennende hemmeligheter.

Jeg har mestertallet 11/2, 2 ganger i Numerologien. » Numerologi er en eldgammel vitenskap som er basert på de naturlige lover om universets oppbygging. Prinsippene i Numerologi har ingenting med tro, okkultisme eller religion å gjøre. »

Når jeg sier at jeg ser ting, så mener jeg at jeg får klarsyn om min egen, og andre menneskers fortid, nåtid, fremtid. Dette kan for de som ikke opplever dette selv, eller ikke tror på det, virke ganske skummelt. Mange opplever og bli hetset da de forteller åpent om slike evner. For meg er dette ingenting annet enn naturlig, akkurat som en blomst som vokser når våren springer til liv..  At månen stiger når solen går ned.. at vi kan føle på det og elske noen.

Alt er naturlig. Jeg får inn energier hele tiden, fra mennesker jeg kjenner og ikke kjenner, jeg kan faktisk ikke forklare hvordan dette skjer, det bare kommer som lyn fra klar himmel.. når jeg har lest sjelen til mennesker før, kommer det bare som en film, og jeg begynner fortelle hva jeg får opp. Ofte kan det være ganske sårt for de som blir lest, men også en befrielse og gi bekreftelse. Det har skjedd at flere av de jeg har lest har begynt og gråte, og takket meg for min hjelp. Det føles godt og kunne hjelpe andre. Det er noe som ligger i min natur, da jeg er en empath.

Vi har kraftdyr, og engler rundt oss, som beskytter oss. Mitt kraftdyr er ulven, og de viser seg ofte i drømmer og klarsyn. Vi har beskyttere, som er med oss, av alle sorter.. Dette kan være hvem og hva som helst, fra hvilket som helst liv vi har levd.. de viser seg og leder vei, samt beskytter og styrker deg via sin kraft igjen.

Jeg tror på tidligere liv, da sjelen aldri dør. Dette er noe jeg finner ekstremt interessant, og er for tiden inne i en periode der jeg reiser, undersøker og føler på et av mine tidligere liv. Dette kommer jeg tilbake til om noen uker. Jeg leser energier, og er veldig sensitiv for dette. Ofte må jeg beskytte meg selv, for og ikke bli overveldet. Det er veldig viktig og lære seg dette, ellers vil man ikke ha noe energi igjen. Jeg mediterer mye, puste øvelser er også viktig, samt være mye ute i naturen, spise sunt, bevege på seg, ta inn det vakre livet også har og by på, ikke bare det vonde. Da blir det for mørkt…

Jeg har da det man kan kalle gått livets harde skole, og sitter på mye erfaring og kunnskap om hva en kan møte på livets veier.. jeg har kommet meg igjennom mye vondt, og er i dag en sterk kvinne som akkurat har fylt 31 år gammel. Jeg har to vakre døtre, som betyr alt for meg. En familie som alltid har stilt opp for meg, og hjulpet meg i tunge perioder.

Nå starter et nytt spennende kapittel i mitt liv. Dette året byr på mye nytt, og jeg er så takknemlig ovenfor de menneskene jeg har i livet mitt, som har troen på meg, som har trodd på meg når jeg selv ikke har gjort det.. og aldri gitt meg opp. Jeg vil si at jeg er stolt av meg selv, for jeg har kommet hit jeg står i dag, fordi inni meg befinner det seg en enorm kraft, som jeg alltid har visst har vært der.

Den kraften vil jeg overføre og hjelpe andre til og finne i seg selv. Jeg har vært i de mørkeste skoger i livet mitt, jeg har falt, flere ganger, men jeg reiste meg alltid opp igjen, og fant alltid veien ut i solen igjen..

For noen år siden var livet mitt noe helt annet, jeg var ekstremt overvektig, syk av kronisk utmattelse, deprimert, alene med to små barn, følte meg ulykkelig og alene, følte meg som en taper, men jeg har alltid visst at noe fint var i vente, og mine døtre har alltid vært min motivasjon i livet. De skal være stolt av sin mamma, jeg vil være et godt forbilde for mine barn, og vise de at man kan takle det meste.. så lenge man tror på seg selv, og ikke gir opp når det herjer som verst.. man er sterkere enn man aner.

Jeg klarte og slanke meg, jeg har blitt mye bedre av ME, jeg har en helt annen livsstil i dag, et annet tankesett, noe som er veldig viktig og endre på om man vil ha et bedre liv.. dette tok lang tid for meg og endre på. Og det var en vanskelig vei.

Jeg har flere mål jeg ønsker og oppnå her i livet. Jeg har lært at tålmodighet, er nøkkelen til seier i livet. Alt tar tid.. det finnes ingen snarveier til lykke.

Det kommer mer info om ikke lenge, enn så lenge kan dere søke opp Wcall.no på Instagram, for og følge med videre.

Ikke minst, er det flere som føler seg månesyke? Fullmånens effekter og kraft går sterkt innpå meg.. det er nesten ubehagelig! Men så vet jeg at det er en forløsning av div.. søk opp fullmåne og dens kraft om du er interessert i dette.

Min private Instagram: Elvenprincess
Snapchat: idaskulstad

🙂

84509035_1051172798582088_7234508016496672768_n

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s