2 grusomme rapporter skrevet av sakkyndig oppnevnt av retten, stilles det mange spørsmål ved, fra en annen sakkyndig..

Jeg har fått en annen sakkyndig psykolog som ikke er oppnevnt av retten, til å gå igjennom rapportene sakkyndig Tove Bjerkholt skrev om meg.

Rapportene hennes er rett og slett horrible.

Det føles så bra, at en oppegående voksen person, som har lang erfaring og er utdannet psykolog og jobber som sakkyndig, også ser at det er begått mange feil i hennes rapporter.

Takk og lov finnes det ekte mennesker der ute, blant de som ikke en gang blunker før de ødelegger små barn og foreldres liv. Noen for evig og alltid.. og noen, som slår tilbake og ikke gir seg.

Jeg har muligheten til å få en ny rapport nå, og da får vi se hva som skjer videre. Om rettferdigheten vil slå i bordet, eller om løgnen får fare videre…

Men, det som er så urettferdig oppi det hele, er at det koster så mye, men dette må jeg gjøre for å redde barna mine. Jeg må nå låne en haug av penger av min familie, for å kunne betale han. Uten familien min hadde jeg ikke fått til dette. Hva med alle de som ikke får sjansen jeg får? Hvorfor er systemet så rottent?

Livet kan ikke sammenlignes med penger. Penger er bare midlertidig, det kommer og går.. Livet, det er nå.. og tiden tikker avgårde..

Jeg har vært uten jentene mine i 1 år og 3,5 mnd.. jeg har sett de 1 gang i mnd, under tilsyn. Jeg har nå ikke sett de på 2 mnd pga viruset.. men endelig får jeg se de nå snart, mest sannsynlig ila uka som kommer, eller neste.

Jeg har holdt ut dagene i mørket, dagene i rene helvete selv. Holdt ut har jeg gjort fordi kjærligheten for mine barn brenner sterkere i meg enn mørket. Kjærligheten og all hjelpen familien min har gitt meg, og de små møtene med barna, har gitt meg styrke til og fortsette veien. Universet har sunget for meg hver eneste dag, hver eneste natt.. håpet har jeg alltid hatt i meg.

Nå ser jeg frem imot ny rettsak.

For ikke å glemme, rettferdigheten.. det brenner jeg for. Menneskerett, rettferdighet, verdighet!

Stå opp for deg selv, og andre. Ikke sitt der å ti om urett.. reis deg opp, og kjemp for det som er rett.

Jeg har begynt i ny jobb i dag, og er utrolig spent på tiden fremover. Ønsker dere en fin dag videre.. 🙂 Solen skinner endelig både i mitt hjerte, og ute på himmelen. Våren og sommeren våkner til liv..

Ida ❤

Instagram: Elvenprincesse
Snapchat: Idaskulstad

idaav

Om idaelisa

Spirituell, kunst, reise, mental og fysisk helse, historie, indre kamper, psykologi, readings, dans, musikk, sjelen, mammalivet, skjønnhet, poetry, og mye annet :)
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til 2 grusomme rapporter skrevet av sakkyndig oppnevnt av retten, stilles det mange spørsmål ved, fra en annen sakkyndig..

  1. Elisabeth sier:

    Vi får stå opp og kjempe mot den urettmessigheten som en blir rammet av. Bv er blitt en pengeindustri på bekostning av barn og familier. DETTE ONDE SYSTEMET MÅ/SKAL BLI KNUST EN GANG!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s