Systemets lakeier vil aldri tjene din verdighet.. Nå skal jeg håndhilse med rettferdigheten –

Gå over alt som forteller deg hva du ikke skal si, for du skal få si akkurat hva du vil.

Etter hva jeg har gått igjennom og sett av bedrageri og jævelskap i vårt system, er jeg for lengst innforstått med at her må en ta grep selv, stå opp for seg selv, skrike ut om hva en har blitt utsatt for, betale selv, for så da og KANSKJE få sin rettferdighet.

Nå skal jeg fortelle dere noe av hva den såkalte sakkyndige Tove Bjerkholt sa da hun kom inn i min mors nydelige hjem, nede på Refsnes stranden her i Moss.

» Ååå her må det jo være helt nydelig for barna å være «.

Samme kvinne sitter i retten og forteller dommerne at verken jeg eller min familie bør få ha barna mine. I tillegg krenker hun min mor da hun kommer med personlige angrep på hun.

Jeg som har hatt mine barn siden de ble født, min familie som alltid har vært der, min familie som er oppegående, varme ressurssterke mennesker, har altså blitt fratatt de to jentene mine, fordi at en korrupt sakkyndig mente at sånn burde det være. Dette har hun tjent rått på, masse penger på konto for disse styggedom rapportene, samt knust mine barns hjerter, og ikke minst mitt, og min familie..

Hennes rapporter hører ikke hjemme noe sted, og jeg gir meg ikke før rettferdigheten er servert. Dette gjelder ikke bare meg, men så mange andre kvinner som har blitt utsatt for denne umenneskelige oppførselen.

Hennes rapporter er også sett på av en annen psykolog, og her stilles det mange, mange spørsmål ved hennes rapporter, som jeg og andre også har stilt.

Dette er på ingen måte en real god jobb, ikke barnets beste. Her er det gått inn for å sverte meg som mor totalt, og dette på bakgrunn av falske påstander fra andre som ikke har med virkeligheten å gjøre. Så skummelt er faktisk systemet vårt, det er utspekulert og livsfarlig. Vi som følger med på hva som faktisk foregår i vårt land, og forstår alvoret, vi må stå opp sammen, og kjempe mot denne galskapen.

Denne såkalte sakkyndige kjenner ikke meg, hun har basert sine rapporter på over 10 år gamle legejournaler, hun dømte meg før hun møtte meg, og viste ingen respekt, sympati eller empati for meg. Da jeg klagde hun inn til psykologforeningen fikk jeg tilsvar de de ved flere punkter kommenterer hennes opptreden i negativ retning, og at dersom hun hadde opptrådt annerledes, kunne det hele fått et annet utfall. Hun hadde ingen øyne for min sårbare situasjon, og fremstår som hun er mer ute etter å redde sitt eget navn, enn å faktisk se meg, mine barn og hva som er rett for oss.

Hun overså mine barns signaler, hun hørte ikke på min mor, ei min fastlege eller psykolog. Hun var til og med så frekk at hun ønsket å få innsyn i mine private samtaler som jeg hadde med min psykolog.

Jeg godtok selvfølgelig ikke det. Jeg så jo med en gang at denne kvinnen allerede hadde bestemt seg for sitt utfall, så at hun kom inn hjemme hos meg for å snakke med meg om min fortid, er inget mysterium i det hele tatt. Jeg er rimelig sikker på at hun nøt og sitte der, med det truende blikket i håp om at jeg skulle fortelle hun alt jeg bærer i dypet av min sjel. Vel, det gikk ikke som hun håpet.

Jeg har møtt mange høyt utdannede mennesker i mitt liv, innenfor mange yrker. Jeg må ærlig innrømme, at denne oppførselen av en såkalt barnepsykolog ikke har noe i dette yrket å gjøre. Jeg er direkte forferdet over hennes ondskapsfulle væremåte, ikke bare i møte med meg her i mitt hjem, men hennes opptreden i retten er noe man ofte kan se i skrekkfilmer. For ikke å glemme hvordan hun sitter og ser på meg og blunker da min datter ligger i mitt fang klistret inntil meg og sovner, på et samvær hun var med på. Men utelater å skrive noe om det hun satt å så på. Jeg opplevde absolutt at hun spilte et farlig skuespill.

Kjære vene, som jeg sitter med en enorm fortvilelse. Jeg skal i ny rettsak nå, jeg har så mange oppegående mennesker rundt meg i disse dager som ser hva jeg har blitt utsatt for og som gjør sitt beste for å hjelpe meg. Her er det snakk om mennesker som også er psykologer, og som jobber med mennesker, både voksne og barn.

Den som tier om urett, skal ikke snakke om den. Du må stå opp for deg selv, og du må stå opp for andre. Dersom du ikke sier ifra, så skjer det heller ingenting. Og det gjelder ALT!

Jeg har ikke hatt samvær med mine barn på over 2 mnd nå, det er horribelt. Jeg blir faktisk pint hver eneste dag, fordi mine barn er tatt fra meg på urett vis. Og dette skal det bli en forandring på ganske snart.

Mine barn har blitt røsket ut av mine armer, mine barn som vil være hos sin mor, får ikke lov til det. Fordi noen med makt, hadde mer lyst på penger enn å faktisk gjøre noe fra hjertet.

Det finnes ingen større smerte enn å få sine barn revet vekk fra seg.. hvilken sorg og smerte jeg har lidd meg igjennom, hvor mange tårer har falt fra mine øyne.. hvor mange netter har jeg grått meg i søvn og skreket i skrekkens fordervelse av frykt for å aldri få de tilbake… hvor mørkt har det vært.. jo, det skal jeg fortelle deg.. at den smerten er så grusom, at du kan ikke forstå den før du opplever det selv. Det er traumer som vil trenge lang tid på å leges, men det skal jeg og jentene klare sammen. Kjærligheten er rundt oss, og universets beskyttere er med hele veien.. 🙂

Jentene mine skal hjem igjen, jeg gir ikke opp.. ❤

cb9d1e42445c9517916dc8d72fc591a2

Om idaelisa

Spirituell, kunst, reise, mental og fysisk helse, historie, indre kamper, psykologi, readings, dans, musikk, sjelen, mammalivet, skjønnhet, poetry, og mye annet :)
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Systemets lakeier vil aldri tjene din verdighet.. Nå skal jeg håndhilse med rettferdigheten –

  1. spirituellifecoach sier:

    Kjemp for det som du har kjært ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s