Kjærlighet skal ikke få deg til å tvile på deg selv..

Jeg vil dele noen tanker om det å være i et ulykkelig forhold. Det er det mange som har vært i, og er i. Har selv vært i det, og det er rett og slett giftig for oss.. det drar oss ned på alle måter, gjør oss deprimerte, slitne og uattraktive. Man sitter med en vond følelse i kroppen, og føler seg helt alene.

Der man hele tiden gir og gir av seg selv, men ikke får noe igjen. Der en føler at ingenting er bra nok, man får aldri ros, eller en følelse av at man blir satt pris på. Man blir faktisk utnyttet og misbrukt. Kjærlighet skal ikke gjøre vondt på den måten, den skal heller ikke dra deg ned. Kjærligheten skal få deg til å vokse, og blomstre! ♥️

Mange ønsker seg ut av forholdet, men tør ikke. Så forblir man i forholdet fordi det er det som er «trygt». Men det er en falsk trygghet.

Dersom man er sammen med en person som stadig får en til å tvile på seg selv, er det også slik at man vil sitte med en følelse at ingen andre vil ha en heller.

Men det er ikke sånn det er 😊🧡 .. det finnes faktisk ekte kjærlighet der ute.. man må bestemme seg for å tro på det, da vil man også tiltrekke seg det. Ikke forbli sittende i giftige mønstre og tanker.

Det kan føles skummelt å gå ut av et forhold, det gjør vondt og er ubehagelig på mange måter. Men hvis man har lyst til å oppleve kjærlighet på den måten alle fortjener, den kjærligheten som får deg til å blomstre, vokse og stråle.. må man også våge å gå ut av det som ikke er bra for oss.

Tørre å være litt alene med seg selv, bli bedre kjent med seg selv. Man må bygge seg opp igjen uten den giftige partneren man har tilbrakt og kastet bort så mye tid med.

Man må finne tilbake til seg selv, for innerst inne vet vi at vi fortjener det som er godt og vakkert her i livet.

Alt for mange tviler på seg selv, og sitter med en følelse av å ikke fortjene noe bra, og ikke være bra nok.

Jeg har vært i forhold hvor jeg mistet totalt troen på meg selv, hvor jeg trodde at jeg ikke fortjente bedre. Og det tok meg lang tid før meg innså at jeg måtte ta tak, først og fremst måtte jeg komme meg ut av det. Så måtte jeg jobbe masse med meg selv, for å få det bra igjen.

Husk at du har makten over deg selv, og du fortjener noe bra! ♥️

Om idaelisa

Spirituell, kunst, reise, mental og fysisk helse, historie, indre kamper, psykologi, readings, dans, musikk, sjelen, mammalivet, skjønnhet, poetry, og mye annet :)
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s