En trebarnsfar i 50-årene er i Aust Agder tingrett dømt til tre års fengsel for grove seksuelle overgrep mot sin halvannet år gammel niese.

Han får 3 år i buret for å ha sexuelt misbrukt ei lita jente på 1 år.. jeg kjenner at jeg får lyst å skrike! Realiteten er at dette skjer hver dag, i mange hjem. Mange får holde på uten og noen gang bli stoppet. Og når de først blir avslørt, får de latterlige straffer, som vi ser her. 3 latterlige år i fengsel, for å ha ødelagt og traumatisert et lite barn, gjentatte ganger, i år etter år..

Vi har et rettssystem som ikke fungerer på noen som helst måte. 3 år i fengsel er ingen straff for et uhyre som har ødelagt ei lita jente..

Mens vi ser på dette, ser vi samtidig at uskyldige mødre og fedre blir fratatt sine barn uten gode grunner, like lett som man tar ut en juice av skapet på butikken.. og mange av disse foreldrene, får aldri sine barn tilbake.. FY F….

» Mannen filmet overgrepene han begikk mot svigerinnens datter, men orket i retten ikke å se sine egne filmer da de ble avspilt i Aust-Agder tingrett.

Overgrepene skjedde hjemme hos mannen, som var inngiftet i familien, ifølge NRK. »

Slike uhyrer har ikke livets rett spør du meg.

Jeg har snakket en del om vårt system feil og urett, ikke minst korrupsjon i en video du kan se, ved å trykke her. samt flere andre videoer jeg i det siste har postet på min Facebook profil.

Det er en STOR skam!

Jeg jobber litt undercover med slike saker, og det føles jammen godt å kunne avsløre slike uhyrer 😉 ! Jordenglene går blant oss, og jeg er glad jeg er en av de, som ser de som trenger å bli sett, og hørt. Jeg sier ifra, når jeg vet at jeg må. Jord engler er overalt, de kan stå bak deg og sense at du trenger hjelp, for eksempel. Og uten at du vet noe, jobber de for at noen skal hjelpe deg, eller noen nær deg som trenger det.

Om du vil kontakte meg ang noe rundt slike omstendigheter, ikke vær redd for å kontakte meg privat. Det du forteller meg kan du være sikker på at jeg ikke forteller til andre enn de som trenger å vite noe om det, som kan hjelpe!

Facebook: Ida Kristanna Skulstad
Instagram: Elvenprincesse
Snapchat: Idaskulstad

.. ❤

lyraelfic

Om idaelisa

Spirituell, kunst, reise, mental og fysisk helse, historie, indre kamper, psykologi, readings, dans, musikk, sjelen, mammalivet, skjønnhet, poetry, og mye annet :)
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s