Om meg

Jeg er en kvinne på 30, fikk mitt første barn i 2011. Mitt 2 barn kom til verden i 2013. Ble alvorlig ME syk i 15 år’s alder, og fikk aldri fullført utdannelsen min pga det. Så fikk jeg barn, og livet skjedde. Livet byr på utfordringer på mange plan.. Det viktigste er at man aldri gir opp. Jeg har vært igjennom mye sorg, etter at jeg mistet min far da jeg nettopp hadde fylt 18 år. Fødselsdeprsjon etter første fødsel, la på meg over 50 kilo av trøstespising. Gikk gravid med nr 2 som overvektig, og slet veldig med og få av alle kiloene, da de satt som støpt..

Men med tid og tålmodighet klarte jeg visst og slanke meg. Etter flere år med sunn mat og en sunnere livsstil har jeg blitt slank igjen og klart og holde meg der. Samlivsbrudd har jeg vært igjennom, det er jo også en stor påkjenning. Så har jeg jo som mange andre der ute vært utsatt for vonde ting i livet, men det definerer ikke hvem jeg er. Hva som skjer med ethvert individ på denne jorda gjør jo såklart noe med oss som menneske..

Vi takler livshendelser ulikt. Sånn er det. Noen kommer sterkere ut av smerte og motgang, mens andre beklageligvis ikke klarer det.. Og det er trist.

Jeg er en kvinne kjemper, vi kvinner fortjener like mye respekt som mannen, og vår stemme har like mye rett til og bli hørt. Jeg har selvrespekt, og sterke meninger. Urettferdigheter finner jeg meg ikke i.

Min drøm er og utdanne meg som psykolig\psykiater.. Time will show. 😁😇.. Jeg har i mange år drevet med kunst, og skriver mye. Reist utrolig mye rundt i verden, studert diverse kulturer og religion. Menneskesinnet, systemet, korrupsjon…. det finner jeg veldig interessant!

Jeg er også spirituel, og tror på gud. Universets mystikk og åndelighet. Det er mer mellom himmel og jord.. 😊

Her inne kommer jeg til og skrive om alt som faller meg inn.. Rett og slett.

Enjoy.. 🕊

Instagram; Elvenprincesse \ Snapchat; idaskulstad💜

67171404_493901271378206_539204994354697561_n

2 svar til Om meg

  1. Elyes sier:

    Jeg liker dine innlegg, mye interessant, føler en dyphet ved ting du nevner og hvordan du formulerer deg. Stå på. Livet er hardt og vakkert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s